Onze diensten

Een goed begin is het halve werk

Wil je een kleine website die je zelf kunt onderhouden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Sayhey kan je hierbij helpen. We begeleiden je van begin tot eind om jouw bedrijf ook online een gezicht te geven. Al onze starterspakketten maken gebruik van het Wordpress CMS en een aangekocht thema.

Alles op maat

We gaan samen aan de slag om jouw product of dienst in de markt te zetten. We begeleiden je hierin van het eerste contact tot aan oplevering en/of support. Denk hierbij aan het zoeken naar een passende naam, hosting, webontwerp en productontwikkeling van het concept. Wil je meer informatie en/of een vrijblijvende offerte? Klik dan hier om naar ons contactformulier te gaan.

Je eigen identiteit

Een consistente huisstijl is één van de belangrijkste elementen om een goede indruk te maken bij klanten. Hiermee kies je je pad, maak je duidelijk waar je voor staat en wie je bent. Wij geloven dat een huisstijl een van de waardevolste investeringen is die je kunt doen.

Go mobile!

Haal het beste uit digitale media door in te zetten op het toenemende gebruik van mobiele apparaten. Kies voor responsive design of applicatie-ontwikkeling (Android, iOS en Windows 8).Voor meer informatie over responsive design of mobiele applicaties kun je contact opnemen met Tommy Kluskens via ons contactformulier.

Naam*

E-mailadres*

Website

Bericht


Sayhey!

Wil je met ons samenwerken? Laat dan een berichtje achter via ons contactformulier.

Wil je gewoon even “Sayhey” zeggen? We horen graag van je!

Volg ons op social media!

Ga naar de Facebook pagina Ga naar de LinkedIn pagina
  • Muntpromenade 10
  • 6001 EH Weert
  • info(at)sayhey.nl
  • Kvk. 57310793