Onze aanpak

1. Analyseren

Het realiseren van een nieuw online product doe je niet zomaar even. Het is belangrijk om te bekijken wat er nu staat en hoe we dit kunnen verbeteren.

2.Concept en creatief design

Creatief design draait niet alleen om een mooi plaatje. Wij denken samen met je na over de doelen die we willen bereiken en op welke manier een online product hiervoor ingezet kan worden. Op basis hiervan wordt een eerste concept steeds verder ingevuld tot een definitief design.

3.Development

Voor we aan het realiseren van een website of mobiele applicatie beginnen, is het belangrijk om te weten welk CMS, framework en/of webtalen gebruikt moeten worden. Daarna kunnen we aan de slag met het bouwen van jouw online product!

4.Optimalisatie & support

Na oplevering kun je kiezen voor begeleiding op verschillende gebieden. Denk hierbij aan het inrichten van social media, het toepassen van SEO (Search Engine Optimalisation), het inzichtelijk maken van website statistieken of een CMS training. Daarnaast proberen we je vragen altijd zo snel en volledig mogelijk te beantwoorden.

Wie zijn wij?

Tamara van de Wiel & Tommy Kluskens hebben elkaar leren kennen tijdens hun opleiding. In 2012 namen we het heft in eigen handen en is Sayhey opgericht. Een echte uitdaging waar we tot op de dag van vandaag ons volledig voor in zetten. Samen met onze opdrachtgevers werken aan creatieve en innovatieve online oplossingen. Dat zijn wij.

Tamara van de Wiel

Concept & Design

Tommy Kluskens

Developer

Naam*

E-mailadres*

Website

Bericht


Sayhey!

Wil je met ons samenwerken? Laat dan een berichtje achter via ons contactformulier.

Wil je gewoon even “Sayhey” zeggen? We horen graag van je!

Volg ons op social media!

Ga naar de Facebook pagina Ga naar de LinkedIn pagina
  • Muntpromenade 10
  • 6001 EH Weert
  • info(at)sayhey.nl
  • Kvk. 57310793